W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Prywatności".
Zamówienia telefoniczne i konsultacje online: (32) 328 85 14
Solgar Omega 3-6-9 oleje z ryb, siemienia lnianego i ogórecznika zrównoważony zestaw nienasyconych kwasów tłuszczowych z optymalnym współczynnikiem kwasów tłuszczowych Omega 6 do Omega 3.
Kwasów tłuszczowych Omega 3 pochodzą z ryb i siemienia lnianego.
Wysokiej jakości kwasy tłuszczowe Omega 6 otrzymywane są z ogórecznika i siemienia lnianego, a Omega 9 w postaci kwasu oleinowego pochodzą z oleju z siemienia lnianego.
Produkcja małych partii suplementu ze świeżych surowców oraz ścisła kontrola ilości wolnych kwasów tłuszczowych pozwala zagwarantować poziom zjełczenia produktu 0,1% do ostatniego dnia przydatności do spożycia.
Opakowanie: 60 kapsułek
Chwilowo niedostępny
Niezbędne kwasy tłuszczowe takie jak te występujące w oleju rybim, lnianym i z ogórecznika są potrzebne do wielu funkcji fizjologicznych, w tym do wytwarzania impulsów elektrycznych, które stymulują serce, transportu cholesterolu, wzmocnienia układu immunologicznego, dostarczania mózgowi i układowi nerwowemu składników strukturalnych, kontrolowania równowagi hormonalnej i zapewnienia odpowiedniej integralności błon komórkowych.
3 kapsułki dziennie.
3 kapsułki (dawka dzienna) zawierają:
Olej rybi (z sardeli i sardynek) 1300 mg
Olej z siemienia lnianego 1300 mg
Olej z ogórecznika 1300 mg
w tym:
Kwasy tłuszczowe Omega 3
- Kwas alfa linolenowy 645 mg
- Kwas eikozapentaenowy (EPA) 435 mg
- Kwas dokozaheksaenowy (DHA) 300 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 6
- Kwas linolowy 615 mg
- Kwas gamma linolenowy 285 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 9
- Kwas oleinowy 300 mg
Kapsułki nie zawierają drożdży, pszenicy, soi ani produktów mlecznych i są produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.