W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Prywatności".
Zamówienia telefoniczne i konsultacje online: (32) 328 85 14
Primabiotic Esencja Probiotyczna zawierająca 11 żywych i aktywnych szczepów bakterii probiotycznych
Wspomaga utrzymanie równowagi mikroflory układu pokarmowego.
Opakowanie: Butelka 165 ml
dostępny
Esencja probiotyczna 165ml jest suplementem diety, polecanym jako preparat utrzymujący prawidłową florę bakteryjną układu pokarmowego.
Kompozycja właściwych szczepów zapewnia odbudowę i zachowanie równowagi mikroflory jelitowej, stymulując przy tym układ immunologiczny.
Esencja składa się z 11 żywych i aktywnych szczepów pożytecznych mikroorganizmów, powszechnie występujących w naturze i niemodyfikowanych genetycznie.
Produkt posiada Europejski Certyfikat Ekologiczny.
Zalecana dzienna porcja do spożycia:
Przechowywanie: w zaciemnionym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Po otwarciu przechowywać: w lodówce w temp. powyżej 2 stopni Celsjusza, spożyć w ciągu 4 tygodni.
Rewitalizowana woda, ekologiczna melasa z trzciny cukrowej, kultury probiotyczne SCD, koncentrat soku z jagód, wiśni i granatów. Gatunki kultur pożytecznych mikroorganizmów wykorzystane w technologii SCD: Lactobacillus acidophilus SCD208, Lactobacillus plantarum SCD014, Lactobacillus casei SCD469, Bifidobacterium bifidum SCD521, Bifidobacterium longum SCD697, Streptococcus thermophilus SCD258, Lactobacillus bulgaricus SCD210, Lactobacillus fermentum SCDPPW, Saccharomyces cerevisiae SCD058, Bifidobacterium animalis SCD918, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis SCD919. Bakterie kwasu mlekowego > 3,0 x 105 jtk/ml (max. 1 x 108 podczas wytwarzania) Drożdże < 1,0 x 106 jtk/ml.